oktober 25, 2007

Dag 43

[I Hollywoodfilmen]

Och så stod han där, som ett mirakel. Runthans huvud fanns cirklar av vishet och kärlek. Han hade insett, förstått och tagit bilen och kört raksträcka i lyckorus.

Den regniga torsdagskvällen satt jag där, ensam i mormors gamla röda underklänning av siden. Lite busig i håret och fullt koncentrerad på att måla en tavla samtidigt som Escobars kärlekslåtar ljöd från stereon. Jag hade städat och diskat och allt var inbakat i glamourfilter. Där satt jag, liten och sårbar, men vacker och ljuv och hoppades på det omöjliga. Plötsligt ringde det på dörren, jag ryckte till och undrade vem det var. Mitt hjärta började bulta och jag ställde mig upp, gick sakta mot dörren och öppnade den försiktigt. Jag hoppades med hela mitt hjärta.

När jag storögt nyfiken tittade ut genom dörrgläntan så stod han bara där, leende och underbar. Jag öppnade dörren, tog några steg bakåt och han steg in, stängde dörren bakom sig och omfamnade mig. Han flyttade sig ett steg bakåt, satte sina händer på mina överarmar och sa ”Jag kan inte bara låta dig passera mitt liv. Jag älskar dig, jag har aldrig mött någon som du, har aldrig tidigare känt vad jag känner för dig och jag vill leva resten av mitt liv med dig.” Vi tittade på varandras vackra
ögon och han fortsatte ”Du är den som får mig att stanna upp.”

”Jag trodde aldrig du skulle komma”, sa jag med tårar i ögonen. Sedan föll vi in i varandras armar och gick direkt till sängen och älskade hämningslöst i flera timmar. Allt bara var självklart underbart och livet började i den odödliga kärlekens trygghet.

Dag 42

Komplikationer, det förflutna, situationer, oskrivna lagar, beteenden, tankar, trångsynthet, omgivning, liv, arbete, tid, perioder, vänner, missförstånd, kommunikation, avstånd, trötthet, barriärer, löften, oro, rädsla, ensamhet, öppenhet, känslor, åtaganden, situationer, logik, råd, klokhet, dumhet och allt det andra

Allt står i mellan som en stor mur av sopor som stinker och försöker någon gräva och rasera finns infektionen där som ett stort insektsbett. Det går helt enkelt inte.

Omöjlig kärlek.

Dag 41

Tiden går och tiden läker alla sår, sägs det. Passionen och åtrån dör med tidens sekundvisare som ständigt tickar. Tick, tack, tick, tack. Nykärleken, som ligger som ett tunt rosa skimmer på huden, tonar mot grått efter ett tag. Glimten i ögat, iris glänsande lycka, försvinner i ett svep när tidens kastvind träffar en rakt i ansiktet.

Men ändå, mitt i processen då förälskelsen domnar bort, finns längtan kvar. Likt en skugga ligger längtan efter det omöjliga som en tung pläd över kroppen. Tragiken blir vacker. Längtan får liv, lyckliga minnen blir större inuti och funderingarnas tankar föds eller föds på nytt. Som ett lager av siden smeker händelsernas minnen hela ens inre och fantasi. Det dröms drömmar som aldrig förr och som blir drömmar som aldrig slår in, men ändå lever i bilder. Tänk om.

Jag känner, jag finns, jag har fått uppleva.

Dag 40

vi möttes i ett rus, då tiden var ingenting
såg på varandra, och förstod direkt
flög över höjder, och hoppades på allt
men landade på villovägars spår

dagen kom då känslan skulle mogna
likt en frukt skimrade ytan
men blev istället biten av vassa tänder
du ville, jag ville, säg det, säg det!
ingen sade någonting
och allting blev tyst och stilla

vi skildes i ett rus, då tiden ville backa
såg på varandra och förstod ingenting
rörde över gränser, och ville nå fram
men stoppades av lagar i kärlekens land

nu är vi åter varandras längtans ljus
och tiden är åter inget
ser varandra, men vågar inte titta
men vi båda vet att om tiden skulle leva
så skulle vi flyga igen

Dag 39

Jag tar på mig själv och fantiserar att hon ligger där, den ljusa madonnan från ingenstans och utan identitet och med otydligt utseende. Hon är helt rakad, bunden och kan varken se eller tala, men hon gnyr lite lätt. Hon är fångad i dimmans undergivenhet och har ingen aning om vad som ska hända. Hon är rädd, det märks och det känns, hon rycker till och är torr när jag smeker henne. Mina fingrar är kalla när jag för in dem i henne. Med ettriga och hårda fingrar tvingar jag henne att bli våt. Hon vänder huvudet åt sidan, jag sätter mig på henne, lutar mig bakåt. Medan jag smörjer in hennes analöppning med olja så gnider jag mig på henne så hennes klitoris sväller. Jag rör mig lugnt samtidigt som jag suger på hennes bröst.
Hon vrider huvudet fram och tillbaka när jag börjar slicka mig nedåt, min tunga är hård och kall när jag för in den i henne. Jag slutar en stund och öppnar hennes blygläppar. Nu vill hon ha mer, hon är våt och klitoris pulserar. Jag vill straffa henne för att hon vill. Jag stoppar in en stor, svart stav i hennes anus och tar henne hårt. Hon gnyr, och jag vet att hon både vill att jag ska sluta och inte så jag fortsätter ännu hårdare och djupare. Jag säger; ”Du kan komma nu”, och han kommer in i rummetoch är hård, den står rakt upp och vill. Jag får henne att vända sig om, jag låter staven vara kvar i hennes anus och tar tag i hennes höfter och tvingar henne att ställa sig på alla fyra. Jag fortsätter lite till med staven innan jag tar ut den och låter honom komma in i henne och ta över. Han njuter och håller i hennes höfter medan han för in den i henne snabbt och djupt i anus. Jag stoppar, låter honom vara kvar i henne medan jag lägger mig under henne. Han fortsätter och jag smeker och biter på hennes bröst medan jag trycker in staven i henne. Vi tar henne tillsammans och jag sliter av henne munkavlen för att få dregla i hennes mun, vi kysser varandra hårt. Hon flåsar och gnyr högt. Jag klämmer hennes bröstvårtor tills de är som styvast. Jag trycker hennes huvud åt sidan och säger åt honom att komma fram och trycka in den i hennes mun. När han gör det så möts våra ögon och han kommer i henne. Hennes mun är full av honom när jag tvingar henne att vända sig igen. Jag trycker återigen in staven i hennes anus och för den in och ut några gånger, sedan rider jag på henne tills jag själv kommer på hennes röda klitoris.

(vem är du? känner jag dig?)